Visual Therapy

 

UPUTSTVO

NETBRE Visual Therapy je audio - vizuelni tretman za psihološku relaksaciju uma. Sastoji se od niza psihodeličnih fotografija prirode koje umirujuće deluju na nervni sistem svake osobe. Čovek je deo prirode i samo priroda može da čoveku vrati davno izgubljeni duševni mir. Gledajući ove fotografije Vi ćete se osećati kao da ste se vratili kući ali ne u svoj stan već odande odakle ste i potekli pre mnogo hiljada godina - iz prirode.

Visual Therapy se sastoji od više od više terapiskih seansi. Jedna seansa se sastoji od 5 fotografija praćeih psihodeličnom muzikom koje se smenjuju u intervalu od 2 min. Opustite se i skoncentrišite na fotografije koje gledate u narednih 10min. Nemojte uzimati više od jedne terapije dnevno jer će te u suprotnom uništiti efekat relaksacije zasićenjem. Poželjno je primenjivati terapiju svakog dana u isto vreme kako bi ste pospešili duševni bioritam. Kada potrošite sve dnevne terapiske seanse napavite pauzu od 3-5 dana i počnite ponovo od prve.

Za razliku od primene sintetičkih lekova NETBRE Visual Therapy nema nikakvih neželjenih efekata i može se primenjivati u svim uzrastima.

 

Ukoliko ste zadovoljni našom terapijskim tretmanom preporučite to i svojim prijateljima.

 

1) Pritisnite dugme F11 za full screen.

2) Uključite zvučnike ako su isključeni.

3) Udobno se smestite i opustite. (poželjni su mir i tišina u vašem okruženju zbog koncetracije)

4) Pritisnite ENTER ispod teksta.

 

ENTER

 

 

 

 

 

 

 

W3Counter